"Βαλς με 12 Θεούς" από τον Οκτώβρη στον ΑΝΤ1

Στους ρυθμούς του «Βαλς με Δώδεκα Θεούς» θα χορεύουν από τον Οκτώβρη οι τηλεθεατές του ΑΝΤΕΝΝΑ, μέσα από τη νέα τηλεοπτική κοινωνική σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο επιτυχημένο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά. Τα γυρίσματα άρχισαν, ενώ έγινε και η φωτογράφηση για τις ανάγκες προώθησης της μεγάλης παραγωγής.
Τελευταία ενημέρωση: 17 Αυγούστου 2012
Ημερομηνία Έκδοσης: Αύγουστος 17, 2012

Κοινωνικά μηνύματα, ανθρώπινες ιστορίες, ένα καστ από ταλαντούχους ηθοποιούς και διάσημους συντελεστές, και μία μεγάλη παραγωγή, φέρνει από τον Οκτώβρη και τη νέα τηλεοπτική σαιζόν, στις οθόνες μας, ο ΑΝΤΕΝΝΑ. 

Ενα κουβάρι με ενδιαφέρουσες ιστορίες, θα ξετυλιχτεί, και οι τηλεθεατές θα χορεύουν στη νέα τηλεοπτική σαιζόν στους ρυθμούς του «Βαλς με Δώδεκα Θεούς». 
 
Μια νύχτα με βροχή, ένα απότομο φρενάρισμα και μια καραμπόλα. Σπασμένα φανάρια στην άσφαλτο, και τέσσερις οδηγοί να αλληλοκοιτάζονται και να αλληλοκατηγορούνται. Ο Κωστής, η Μαρίνα, η Ελπίδα, η Ναταλία... Ετσι θα αρχίσουν όλα... 
 
Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤΕΝΝΑ που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λένας Μαντάς, που αγαπήθηκε από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, μπήκαν στα στούντιο και φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες προώθησης της νέας, πολλά υποσχόμενης, παραγωγής. 
Εκεί τους εντόπισε και ο φακός του ΑΝΤΕΝΝΑ για να σας μεταφέρει μερικές από τις σκηνές των παρασκηνίων. 
 
Το «Βαλς με 12 Θεούς» είναι μία από τις τρεις νέες τηλεοπτικές παραγωγές με τις οποίες ο ΑΝΤΕΝΝΑ θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές του, με τη νέα τηλεοπτική σαιζόν.

Share