ANT1

. .

Πρόγραμμα Όλο το πρόγραμμα

  • Σήμερα
  • Αύριο

ANT1 Picks

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Πρεμιέρα Κυριακή στις 21.20

Καθημερινά στις 21:20 Μια γυναίκα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο! Δυο άνδρες, οι άνδρες της ζωής της θα κάνουν τα πάντα για να την σώσουν. Ποιος πλέκει τα νήματα σε αυτό το ερωτικό γαϊτανάκι; Πρόκειται για κάποιον άγνωστο ή μήπως είναι ο ίδιος ο Σήφης που στήνει μια ακόμα παγίδα στο ζευγάρι προκειμένου να χωρίσει για πάντα την Μελίνα και τον Αχιλλέα; Ένα καλοστημένο κόλπο φέρνει και πάλι κοντά τους τρεις πρωταγωνιστές.

Όμικρον Θετικό - Καθημερινά στις 22:10

Δύο οικογένειες, από δυο διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, στην ίδια περιοχή της Λευκωσίας, μοιράζονται την ίδια αυλή. Ο Κώστας και η Μαρίνα έχουν ήδη τρεις κόρες και περιμένουν το τέταρτο τους παιδί, όταν η εταιρεία του πατέρα του, στην οποία εργάζεται, πτωχεύει.Η ζωή του Δημήτρη και της Ελένης, μόνιμων κάτοικων Ελλάδας, αλλάζει ριζικά όταν κληρονομούν μια τεράστια περιουσία από τον πατέρα της Ελένης και αποφασίζουν να μεταναστεύσουν στην Κύπρο.Αυτή η φιλία θα προδοθεί με το χειρότερο τρόπο...

Ρουά Ματ - Καθημερινά στις 18:30

Ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε δύο γυναίκες και έναν άντρα, που ο ανταγωνισμός, η ζήλια και το πάθος θα τους φτάσει στα άκρα. Τρεις δυνατοί σκακιστές θα στηθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και η τελική κίνηση Ρουά Ματ θα γίνει και στο ερωτικό παιχνίδι για να αναδείξει τον απόλυτο νικητή. Ο Μάξιμος είναι εδώ και χρόνια παντρεμένος με την Ιωάννα και ζει μια συμβατική ζωή μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τη Ρουμπίνη! Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους ανατρέπεται η φαινομενικά ήσυχη ζωή του Μάξιμου ενώ ο χωρισμός με τη γυναίκα του είναι πλέον γεγονός... Όμως ο κοινωνικός περίγυρος είναι εχθρικός απέναντι στο ερωτευμένο ζευγάρι και οι καταστάσεις είναι προάγγελοι ότι αυτή η σχέση θα είναι ένα κακοτράχαλο μονοπάτι...

La Gata - Καθημερινά στις 19:30

H Eσμεράλντα, ένα κορίτσι που όλοι το φωνάζουν ‘’Η Γάτα’’ μεγαλώνει σε μία παραγκούπολη έξω από την πόλη, κάτω από άθλιες συνθήκες. Από μικρή ζει με την κυρία Ρίτα, που την εκμεταλλεύεται.. Μεγαλώνοντας, μέσα από τη φιλία της με τον Πάμπλο θα γεννηθεί ο έρωτας τους. Ένας έρωτας που θα πολεμηθεί με κάθε μέσο από την πλούσια οικογένεια του Πάμπλο.. Δολοπλοκίες, ίντριγκες και ένας μεγάλος έρωτας που καλείται να νικήσει το κατεστημένο των κοινωνικών τάξεων!

M&M - MUSIC & MORE! - Κάθε Σάββατο στις 5:00

Οι μουσικοι παραγωγοί του ANT1 FM, Dimitri G και Anthony 642 επιστρέφουν με την 2η σεζόν της τηλεοπτικής τους εκπομπής MUSIC & MORE! Αυτη την φορά με αλλαγή ώρας και μέρας κάθε Σάββατο στις 5 το απόγευμα και σε επανάληψη την Κυριακή στη 1 το μεσημερι!

REPLAY - Δευτέρα 00:00

Ο Μάριος Αβρααμίδης και ο Λουκάς Λουκά, μαζί με τον πρώην διεθνή διαιτητή Κυπριανίδη στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων Γιαννάκης Κυπριανίδης και η Τζώρτζια στα μηνύματα, είναι η απαραίτητη παρέα των φιλάθλων, κάθε Δευτέρα βράδυ, μετά τη συμπλήρωση της αγωνιστικής. Τι έγινε στα γήπεδα και έξω από αυτά, οι δηλώσεις, η σημασία των αποτελεσμάτων, οι επίμαχες φάσεις και γενικά ό,τι ενδιαφέρει το φίλαθλο να ακούσει.

Εκπομπές